Salgsbetingelser

Betaling, levering og angrerett

Generelt

De angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer levert av Follo Trapp AS. Disse vilkårene gjelder for alt salg fra follotrapp.no, så lenge det ikke foreligger en annen skriftlig avtale mellom partene. Betingelsene er utarbeidet ihht. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34. Follo Trapp forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Oppgjør

Ved kjøp av trapp for privat bruk, betales 50% av totalsummen på forskudd. Vi starter produksjonen av trappen så snart dette beløpet er betalt. Alle varer er Follo Trapps eiendom inntil de er betalt i sin helhet. Resten av beløpet betales når trappen er klar for levering. Eventuell montering utført av Follo Trapp vil bli etterfakturert når kunden har godkjent produkt og montasje.

Levering

Når du bestiller trapp hos oss, legger vi inn en bestilling på materialer og deler fra våre leverandører. Hvor lang tid det tar fra bestilling til levering avhenger av lagerstatus og eventuell spesialproduksjon. Når trappen din er ferdig, pakker vi den trygt og leverer forsendelsen til transportør. Dersom du ønsker å utsette din levering, kan vi lagre trappen gratis for deg i inntil 14 dager. Lagring er begrenset til 4 uker og forutsetter at ordren er 100% betalt.

Reklamasjon

Før feil meldes til Follo Trapp, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke fungerer slik Follotrapp.no har beskrevet at det skal gjøre, må kunden melde dette til Follotrapp.no straks etter mangelen oppdages, slik at vi kan iverksette tiltak for å hjelpe deg.

Angrefrist og retur

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Bestillingsvarer returneres ikke.

Kjøp på kreditt

Bedrifter og offentlige etater kan søke om å få kjøpe våre trapper på kreditt. I disse tilfellene vil vi foreta en kredittvurdering før varene sendes ut. Varene må være betalt ved levering.